Amazon, alışverişlerde avuç içi ile ödeme dönemine geçiyor

ABD'nin e-ticaret odaklı alışveriş devi Amazon, insanlara daha kolay bir ödeme yolu sunmak için avuç içi ile ödeme dönemini başlatıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 22.04.2021, 11:05 23.04.2021, 11:17
Amazon, alışverişlerde avuç içi ile ödeme dönemine geçiyor

Amazon, Alışveriş işlemlerini daha kolay ve hızlı hale getirmek için şirket merkezinin yer aldığı Seattle'daki bazı marketlerde artık avuç içi ile ödeme teknoloji cihazını kullanıma sunacağını duyurdu.

Artık ödemeler avuç içi ile yapılacak

Amazon’un yaptığı açıklamada, şirket bünyesindeki mağazalardan yapılacak alışverişlerde müşterilerin avuç içleri kullanılarak ödeme sağlayacak olan ve "Amazon One" adı verilen yeni teknolojinin 2020 yılının Eylül ayında kullanıma sunulduğunu hatırlattı.

Bahsedilen teknolojinin Seattle bölgesindeki bulunan çeşitli Amazon mağazalarında giriş ve alışverişlerde bir ödeme seçeneği olarak sunulduğu belirtilen açıklamada, binlerce müşterinin de bu hizmetten yararlanmak için kayıt yaptırdığı ve olumlu tepkiler alındığı kaydedildi.

Açıklamada, avuç içi ile ödeme teknolojisinin Whole Foods'un Seattle'daki bulunan bir marketinde ödeme seçeneği olarak sunulmaya başlandığı ve yakın bir dönemde ise şehirdeki 7 Whole Foods marketinde daha bu teknolojinin bir ödeme seçeneği olarak müşterilere sunulmasının planlandığı duyuruldu.

Yorumlar (0)