Yokuşta kayan kamyon dehşet saçtı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sürücüsünün park edip terk ettiği hafriyat kamyonu, yokuştan kayarak ilk başta 2 otomobile çarptı ardından ise oto yetkili servisin duvarına girdi. 1 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 02.09.2022, 17:41 03.09.2022, 14:32
Yokuşta kayan kamyon dehşet saçtı

Kaza, Emek Mahallesi Berna Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, sokakta park halinde olan MAN marka hafriyat kamyonu, Ercan G. isimli sürücünün araçtan inip uzaklaşmasının ardından yokuş aşağıya kaymaya başladı. 

Önce 2 otomobile sonra duvara çarptı

Bunun üzerine kamyon, önce 2 otomobile ardından da bir oto yetkili servisinin yıkama duvarına çarptı.

Kazanın şiddetiyle o esnada yıkama bölümünde yer alan Seçkin Ö. yaralandı. Kazayı fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. İhbar sonrası adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde adrese gelen sağlık ekipleri, yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansa alınan yaralı, tedavi için özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Sokak güvenlik için trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün kamyonun tamiratıyla uğraştığı, daha sonra aracının kapısını kapatarak uzaklaştığı görülüyor. Ardından kaymaya başlayan kamyon, park halindeki iki araca ve iş yerinin duvarına çarpıyor.

Yorumlar (0)