En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Vicdansızlığın böylesi! Depremzede yaşlı kadını darp edip, hasarlı evinden demirleri çalıp kaçtılar

YAŞAM 24.02.2024, 16:42

Depreme Hatay’ın Antakya ilçesinin Akasya Mahallesi’nde yakalanan 71 yaşındaki Ayşe Koçak’ın evi asrın felaketinde hasar aldı.

Devlet tarafından verilen konteynerde yaşamayı kabul etmeyerek evinin önünde kurduğu çadırda yaşamayı tercih eden Koçak, mahkeme süreci devam eden evinin yıkılma durumuna karşı demir kapıları ve korkulukları satmak istedi.

Kimsesi olmayan yaşlı kadın evin karşısında demirleri söken işçilerden yardım istedi. Hırsızlar demirleri söküp araca yüklediler. Daha sonra Koca, demirleri tarttırmak için araca binip gideceklerini sanırken şoförün ayaklarına ve eline attığı tekme ile düşüyor ve hırsızlar gaza basıp kaçıyorlar.

Olayın şokunu atlatır atlatmaz polis karakoluna giderek şikayetçi olan Koçak, yaşadığı o korkunç anları şu ifadelerle anlattı:

“Birkaç ay sonra evimin karşısında demirleri söken işçiler var. Evim yıkılacak diye bende evin demirlerini söktürecektim. Gelip söktüler, ben demirleri tartmaya gideceğiz sandım ama demirleri söken kişi beni indirip attı. Beni ezemez diye ön tarafa koştum. Şoför benim ayağıma ve elime tekme vurarak binmeme izin vermedi. Sonra kaçıp gittiler. Ben de polise gidip şikayetçi oldum. Benim kimsesizliğimden yaralandılar. Oğlum ve kızım yok. O hırsızlar benden beter olsunlar. Benim gibi bir insana acımayanı Allah’a havale ediyorum ”

Yorumlar (0)