Uyuşturucu tacirleri de Covid-19'u kullandı

Dünyayı tehdit eden salgın ülkemizde fırsata dönüştü. Test yapmaya geldik diye ev soyanlar, virüsü bahane edip maske ile yankesilicilik yapanlar, hijyen ürünlerini fahiş fiyata satan haramzâdeler derken uyuşturucu tacirleri de Covid-19'u kullandı.

YAŞAM 15.03.2020, 11:07
Uyuşturucu tacirleri de Covid-19'u kullandı

Van'da bir kargo aktarım merkezinde yapılan aramada kolonyalı mendil paketleri içerisine gizlenmiş 187 kilo 660 gram eroin ele geçirildi, 4 zanlı gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Van genelinde uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini planlayanlara yönelik çalışmalar devam ediyor.

Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İpekyolu ilçesinde faaliyet gösteren bir kargo firmasına ait aktarım merkezinde narkotik köpeği "Zeyna"nın da desteğiyle uyuşturucu araması yaptı.

Hem narkotik köpeği Zeyna'nın koku almasını engellemek ve Covid-19 salgınına uygun olarak dikkat çekmemek için kolonyalı ıslak mendil paketlerine gizlenmiş 37 kolide, 187 kilo 660 gram eroin bulundu.

Gözaltına alınan B.E, H.Ç, R.Ş. ve M.A. Emniyet'teki işlemlerin ardından sevk edildikleri hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)