Ünlüler yerli otomobil için sıraya girdi

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Türkiye’nin yerli ve millî otomobili herkesi kendine hayran bıraktı. Pek çok şarkıcı, yaşanan gelişmeyi "gurur verici" olarak nitelendirdi.

YAŞAM 29.12.2019, 10:43
Ünlüler yerli otomobil için sıraya girdi

Türkiye’nin yerli otomobili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen törenle görücüye çıkarıldı. Yerli otomobil, özellikleri ve görünümüyle ünlüleri de kendine hayran bıraktı.

Mustafa Ceceli, ön sipariş için sıraya girerken Sinan Akçıl bu gelişme konusunda büyük gurur duyduğunu belirtti. Mustafa Ceceli, “Ön sipariş başlasın, sıradayız. Araba muhteşem görünüyor. Made in Türkiye.” yazarken Sinan Akçıl ise “Çok beğendim. Çok gururluyum. Yaşasın yerli ve mili otomobilimiz.” notunu paylaştı. Oyuncu Şafak Sezer de yerli otomobili test eden isimlerden biriydi. Sezer, “Millî aracımızı test ettik. Muhteşem bir araba yapmışlar tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum, gurur duydum.” ifadelerine yer verdi. Yerli otomobil heyecanını yaşayan bir başka isim de Demet Akalın oldu. Akalın, aracın fotoğrafına yer verdiği paylaşımına nazar boncuğu emojisi koydu. 

Yurt dışında da yankı uyandırdı

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere pek çok ünlü sanatçıya vokalistlik yapan Della Miles, yerli otomobilden sipariş edeceğini duyurdu. Miles, “Tebrikler Türkiye. Seninle gurur duyuyorum. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra ilk talep benden, Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum.” sözlerini paylaştı.

Yorumlar (0)