Şişli Mecidiyeköy'de D-100 Karayolunda zincirleme kaza: 8 yaralı

Şişli Mecidiyeköy'de D-100 Karayolu üstünde seyir halinde olan birçok araç zincirleme kazaya karıştı. Kaza sırasında 8 kişi yaralandı.

YAŞAM 23.11.2022, 09:16 23.11.2022, 14:52
Şişli Mecidiyeköy'de D-100 Karayolunda zincirleme kaza: 8 yaralı

D-100 kara yolunun Mecidiyeköy doğrultusu Ankara istikameti üzerinde hızlı bir biçimde hareket ettiği öne sürülen otomobil, ilk olarak bir taksiye vurdu. Aracını durduramayan sürücü, ticari taksiye vurduktan sonra otoyolda, farklı bir kazadan ötürü yavaşlayan otomobillere de çarparak zincirleme kazaya neden oldu.

İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri seferber oldu

Çevredekilerin durumu ihbar etmesinin ardından bölgeye çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi. Polis ekipleri bölgeyi trafiğe durdururken sağlık ve itfaiye ekipleri yaralılara müdahalede bulundu.

15 araç kazaya karıştı

Zincirleme kazada toplamda 15 araç maddi hasar aldı, itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları çıkararak bölgedeki sağlık ekiplerine yönlendirdi. Kazadan yaralı şekilde çıkan 1’i bebek 8 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin sonrasında hastaneye sevk edildi. Kaza sebebiyle kara yolu üzerinde uzun bir araç kuyrukları meydana geldi. Kazaya karışan otomobiller çekicilerin desteğiyle olay yerinden kaldırıldıktan sonra kara yolu takribi 2 saatin ardından trafiğe açıldı.

Yorumlar (0)