Şişli'de tartıştığı esnafı 12. kattan aşağı attı

Şişli'de bulunan bir ticaret merkezinde tartışma yaşadığı esnafı 12. kattan aşağıya atan kişi, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaklaşık olarak 5 metre aşağıdaki 11. kata düşen adam, söz konusu şahıstan şikayetçi oldu.

YAŞAM 07.03.2021, 18:39 08.03.2021, 14:25
Şişli'de tartıştığı esnafı 12. kattan aşağı attı

Şişli'de bulunan bir ticaret merkezinde geçtiğimiz 22 Şubat günü akşam saatlerinde esnaf İlyas Demirci, tartışma yaşadığı Ç.B. (21) tarafından 12. kattan aşağıya atıldı. Yaklaşık olarak 5 metre aşağıdaki 11. kata düşen Demirci, vücudunda meydana gelen kırıklar sebebi ile kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Demirci, bahse konu şahıs hakkında şikayette bulundu.

“Neden saldırdığını anlayamadım.”

İlyas Demirci, emniyet güçlerine verdiği ifadesinde, 22 Şubat günü dükkanında her zamanki gibi çalıştığını dile getirerek, “13. kattaki iş yerimden tuvalete gitmek maksadıyla çıktım. İsmini olayın ardından öğrendiğim Ç.B. isimli şahsı gördüm. Sorunlu bir tip olarak gördüğüm için bir alt katta bulunan tuvalete gittim. Tuvaletten çıktığımda, söz konusu şahsın beni takip ettiğini fark ettim. Arkamı döndüm, bir anda bana küfürler etmeye başladı ve saldırdı. Kendimi savunmak istedim ama beni darbederek korkulukların kenarına kadar getirdi. Beni kucakladı ve aşağıya attı. Gözlerimi hastanede açtım. Kulağımda hasar, kalça kemiğimde ve bacağımda 4 tane kırık var. Şu anda işitme kaybı yaşıyorum. Aynı zamanda, iç kanama da meydana geldi. Bana neden saldırdığını anlamış değilim. Kendisinden şikayetçiyim." dedi.

Güvenlik kamerası tarafından anbean kayda alınan görüntülerde, Ç.B. adlı şahsın, esnaf İlyas Demirci’yi boynundan tutarak demir korkuluklara getirdiği ve aşağıya attığı gözleniyor. 

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.







Yorumlar (0)