Şehit Manga son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM 10.07.2020, 15:08
Şehit Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya ilinin Adapazarı ilçesinde patlayıcılar intikal edilirken gerçekleşen patlamada şehit olan askerlerden Uzman Onbaşı Fatih Manga, memleketi Afyonkarahisar'da toprağa defnedildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga'nın cenazesi, helallik alınmak için Sümer Mahallesi 201. Sokak'ta bulunan baba ocağına getirildi.

Helallik alınırken şehidin annesi Elif Dudu Manga, kardeşleri Bekir Manga ve Ali Osman Manga ile yakınları gözyaşları döktüler.

Helalliğin alındıktan sonra şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga’nın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze töreninin gerçekleştirileceği İmaret Camisi’nin avlusuna taşındı.

Şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga’nın cenazesi, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın kıldırdığı cenaze namazından sonra Afyonkarahisar Hava Şehitliği'nde defnedildi.

Şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga için düzenlenen cenaze törenine, şehit Manga'nın ailesi ve yakınları ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar milletvekilleri, askerî ve mülki erkân ile binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Onbaşı Fatih Manga’nın kardeşleri ve annesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile askerî erkân tarafından teselli edildi.

Yorumlar (0)