Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin yaşamını yitirdi

Teröristlerle İzmir Adliyesi önünde mücadele verdiği sırada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, yaşamını yitirdi.

YAŞAM 14.11.2022, 15:34 15.11.2022, 09:38
Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin yaşamını yitirdi

İzmir Adliyesinin önünde hain terör saldırısında kahraman bir şekilde mücadele vererek şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, uzun zamandır hastanede tedavi görüyordu. Bugün kahraman şehidin babasından acı haber geldi.

Felç geçirmişti, tedavisi devam ediyordu

İzmir Adliyesine 5 Ocak 2017 tarihinde saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile çatışan ve teröristleri etkisiz duruma getiren Polis Memuru Fethi Sekin, Türkiye’de uzun süre anılmış ve akıllardan çıkarılmamıştı.

2 sene kadar önce evinde felç geçiren Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, 2 senedir yatağa bağlı bir şekilde hayat sürüyordu. Yeniden rahatsızlanmasının ardından Elazığ'da Fethi Sekin Şehir Hastanesine götürülen Mehmet Zeki Sekin, 1 ay öncesinde Ankara’ya getirildi.

Tedavisi Ankara’da devam eden Zeki Sekin, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Bakan Soylu: “Hepimizin başı sağ olsun”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan paylaşımda, "Cesaretin timsali haline gelen şehidimiz Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Amcamız, hayatını kaybetmiştir. Rabbim, çocuğuyla cennette bir araya gelmeyi nasip etsin. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)