Şanlıurfa'da korkunç kaza: Feci şekilde ezildi

Şanlıurfa’ya bağlı Viranşehir ilçesinde yol kenarında duran aracın açılan kapısına çarpan motosikletli, yere düşerek seyir halindeki başka bir aracın altında ezilip, feci şekilde can verdi. O korkunç anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 31.08.2021, 18:20 01.09.2021, 16:43
Şanlıurfa'da korkunç kaza: Feci şekilde ezildi

Aktarılan bilgiye göre, korkunç olay, Şanlıurfa’ya bağlı Viranşehir ilçesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Beşşar El Assaf, motosikleti ile caddede ilerlediği esnada yol kenarında duran otomobilin sürücüsü tarafından bir anda açılan kapıya çarptı.

Otomobilin altında ezildi

Çarpmanın etkisiyle motosikletle birlikte yere savrulan talihsiz genç, karşı yönden gelen başka bir aracın altında feci şekilde ezildi.

Kurtarılamadı

Şehir polis kamerasına anbean yansıyan korkunç kazada, Assaf’ın kapısına çarptığı aracın sürücüsünün koşarak panik içinde yaralı genci yerden kaldırmak için çaba sarf ettiği görülüyor. Çevredeki yurttaşların da yardıma koştuğu olayda hastaneye kaldırılan Assaf doktorlar tarafından gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.





Yorumlar (0)