Samsun'da eşiyle tartışan esnaftan 'pankartlı' özür

Samsun’da eşiyle tartışan Suat Dağ, 2 aydır kendisiyle tek kelime bile konuşmayan eşinden sokağa astığı dev pankartla özür diledi.

YAŞAM 30.04.2021, 00:03 30.04.2021, 14:27
Samsun'da eşiyle tartışan esnaftan 'pankartlı' özür

Samsun'da ikamet eden Suat Dağ (38), kendisi gibi esnaf olarak çalışan Menekşe Dağ ile tartışma yaşadı. Gururu incinen kadın, eşiyle küstü ve ayrı evlerde yaşamaya başladılar. 2 aylık süre zarfı boyunca eve gidemeyen ve yalnızca kızını gören Suat Dağ, yan yana olan iş yerlerinde de eşiyle görüşemedi. Yaptığı hatanın farkında olan Suat Dağ, arkadaşlarıyla beraber bir organizasyon düzenleyerek orkestra eşliğinde sokağın tam ortasına dev bir özür pankartı astı. “Seni ne çok sevdiğimi, sensiz geçirdiğim zamanlarda anladım. Lütfen beni affet." yazılı pankart, çiftin arasındaki buzları eritti. 

“Çok pişmanım”

Eşini çok sevdiğini ve pankart astığı için utanmadığını kaydeden Suat Dağ, “Eşimi gerçekten çok kırdım. Bir türlü buzları eritemedim, son olarak da aklıma böyle bir şey geldi. Netice olarak ilişkimize olumlu yansıdı. Pankartı açtığım için pişman değilim, eşimi üzdüğüm için pişmanım." dedi. 

“Gururum kırıldı”

Eşinin yaptığı sürpriz jest karşısında daha fazla küs kalamadığını dile getiren Menekşe Dağ ise, “Bu herkese bir ders olsun. Eşimle neredeyse ayrılma aşamasına gelmiştik. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. 1,5 yaşında bir evladımız var. Pankartın ömür boyu asılı kalmasını isterim. Bir kadın olarak çok mutluyum. Gururum çok incindiği için kendisini affetmeyi düşünmüyordum. 2 aylık aranın ardından aynı evde yaşayacağız." sözlerini sarf etti. 

3 sene evvel evlenen çiftinin bu evlilikten Liya adında bir kız çocukları bulunuyor.





Yorumlar (0)