Pursaklar'da ulaşım ağı genişliyor

Pursaklar Belediyesi, ilçeye artan ilgi ve yeni yerleşim alanlarının çoğalmasıyla birlikte ulaşım ağını genişletme ve ulaşımı kolaylaştırma amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

YAŞAM 18.04.2024, 17:02 19.04.2024, 09:18 Melina Ay
Pursaklar'da ulaşım ağı genişliyor

Ankara’nın ilçe belediyelerinden Pursaklar Belediyesi, şehrin gelişen ve değişen dokusuna uyum sağlamak için ulaşım ağını güçlendirmeye odaklandı. Belediye, yeni imar yolları açarak ve alternatif güzergahları çeşitlendirerek bu hedefe ilerliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Saray Fatih Mahallesi'nde yeni yapılaşmaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Bununla birlikte, ilçe genelinde yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme çabalarının süreceği açıklandı.

Çalışmalar aralıksız devam edecek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bölgenin artan ilgisi ve yeni yerleşim alanlarının ortaya çıkmasıyla birlikte yeni imar yolları oluşturduklarını belirtti. Çetin, "Hemşehrilerimizin istedikleri noktalara rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçenin çeşitli bölgelerinde yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz" dedi. Yeni yolların açılmasıyla birlikte, ilçe sakinlerinin ev ve iş yerlerine güvenli ve huzurlu

Yorumlar (0)