Polisler güvercinleri ellerinden besledi!

Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle aç kalan hayvanları polis ve jandarma besliyor. Polis ekipleri Zonguldak, Karabük, Sakarya ve Düzce'de yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını unutmadı.

YAŞAM 03.01.2021, 14:19 04.01.2021, 12:20
Polisler güvercinleri ellerinden besledi!

Zonguldak, Karabük, Sakarya ve Düzce'de, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) önlemleri çerçevesinde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı sebebiyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları yiyecek ve yem verildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısıtlama nedeniyle yeteri oranda beslenemeyen ve yiyecek bulmakta zorluk yaşayan sokak hayvanları için yapılan planı uygulamaya koydu.

Kırsal alanda bulunan köpek ve kedilere yiyecek getiren ekipler, hayvanların sevgi gösterisi ile karşılaştı.

Merkez Camisi avlusu, Çınar Caddesi, Çuhallı ve Fedai Karabıyık Parkında sokak hayvanları için yem bırakan polis ekipleri, haberciler için güzel görüntü verdi.

Polis ekipleri ayrıca Akçakoca'da bulunan Merkez Camisi avlusuna gelerek buradaki güvercinleri ellerinden besledi.

Düzce Valiliği da sokağa çıkma yasağında emniyet personellerinin kentin farklı noktalarına giderek sokak hayvanlarını doyurduğunu açıkladı.

Karabük

Karabük DASKUT (Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği) İl Temsilcisi Mehmet Kımır ile gönüllü üyeler de aç kalan köpek, kedi ve kuşları besledi.

Sokak hayvanlarının olduğu yerleri gezen gönüllüler, köpekleri, kedileri ve kuşları elleriyle beslediler ve beslenme alanlarına yem ve mama koydular.

Zonguldak Belediyesi ekipleri ise yiyecek bulamayan sokak hayvanlarının yeme ihtiyacını gidermek için şehrin çeşitli noktalarına su ve kuru mama bıraktı.

Yorumlar (0)