Hayırlı evlat! Polis babası için geldi...

Doğum günü olan babalarına sürprizi yapmak isteyen çocuklar, 155'i arayarak polis ekiplerinden yardım istedi.

YAŞAM 03.01.2021, 14:37
Hayırlı evlat! Polis babası için geldi...

Şanlıurfa'da Covid-19 (yeni tip koronavirüs) pandemisiyle mücadele çerçevesinde ülke çapında uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı sebebiyle evlerinden çıkamayan kardeşler, bugün doğum günü olan babalarına sürpriz yapmak için 155'i arayarak durumu anlattı ve polisin yardımını istedi.

Karaköprü ilçesi kırsalındaki Mehmetçik Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Çakmak ve Kadriye Çakmak kardeşler, baba Nasir Çakmak'ın yarım asrı devirmesi sebebiyle 50. yaş günü sürprizi yapmak istediler.

Kardeşlerin taleplerini yerinde gören polis ekipleri, açık bulunan pastanelerden doğum günü pastası alıp mahalleye gitti.

Polis ekipleri zili çaldı, kapı açıldı ve polisler, çocuklar tarafından salonda oturan babalarının yanına davet edildi.

Polisleri salonun ortasında gören 6 çocuk babası Nasir Çakmak şaşkınlığını gizleyemedi. Ellerinde pasta ile polis ekiplerini karşısında gören baba Nasir Çakmak'ın gözlerinin dolduğu ve duygusal anlar yaşadığı görüldü. O anlar, çocuklar tarafından görüntülendi.

Baba Nasir Çakmak ile birlikte pastayı kesen polisler, Çakmak ailesine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Baba Nasir Çakmak, çocuklarının polislerden yardım isteyerek doğum günü sürprizi yapmalarına çok şaşırdığını ama çok sevindiğini kaydederek, "Salonda oturuyordum. Zil çaldı. Çocuklar 'ben bakarım' deyip gidip kapıyı açtılar. Ben oturmaya devam ediyordum. Salona polis arkadaşlar girince tabii ki çok şaşırdım. Hatta biraz da telaşlandım. Ama ellerindeki pastayı görünce de aklıma doğum günüm olduğu geldi ve inanılmaz mutlu oldum. Hayatımın en güzel anlarından biriydi. Hiçbir zaman unutmayacağım. Bana bu muhteşem duyguyu yaşatan polis arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tabii ki aileme de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)