Polisi sürükleyerek yaralayan şahıs gözaltına alındı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, polis kontrol noktasından kaçmaya çalıştığı esnada polisi sürükleyerek yaralayan aracın sahibi ve firari olarak aranan CHP eski ilçe gençlik kolları başkan yardımcısı Bülent Sadıkoğlu, gözaltına alındı.

YAŞAM 18.10.2021, 13:52
Polisi sürükleyerek yaralayan şahıs gözaltına alındı

İddiaya göre Ömer Türkçakal Bulvarı'nda rutin trafik uygulaması gerçekleştiren trafik polisleri, bir otomobili durdurdu. 

30 metre boyunca araçla sürüklendi

Ruhsat ve ehliyet kontrolü yapmaya çalışan trafik polislerinin, evraklarını talep ettiği sürücü bir anda gaza basarak kontrolden kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak amacıyla otomobilin kapısına tutunan trafik polisi, 30 metre boyunca araçla beraber sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

Polis memurunun vücudunda kırık meydana geldi

Yaşananlar sebebiyle vücudunda kırıklar oluşan polis, ambulans ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kaçan otomobilin sahibinin, bir dönem CHP'de il gençlik kolları başkan vekilliği ile ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı yaptığı belirlenen Bülent Sadıkoğlu olduğu ortaya çıktı.

Olaydan sonra firari olarak aranan Sadıkoğlu, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edileceği belirtiliyor.

Yorumlar (0)