Trafik polisi, kaçmak isteyen aracın kapısında böyle sürüklendi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, trafikten kaçmaya yeltenen bir otomobili durdurmak için harekete geçen trafik polisi, otomobille beraber sürüklenerek yere düşmesi neticesinde yaralandı. Olay anı, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 15.10.2021, 13:57 16.10.2021, 11:06
Trafik polisi, kaçmak isteyen aracın kapısında böyle sürüklendi

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Ömer Türkçakal bulvarında yaşandı.

Polis memuru araçla beraber sürüklendi

İddiaya göre, rutin trafik uygulaması gerçekleştiren trafik polisleri, bir otomobili durdurdu. Ruhsat ve ehliyet kontrolü yapmakta olan trafik polislerinin, belgelerini talep ettiği sürücü ise gaza aniden basarak kontrol bölgesinden kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak amacıyla otomobilin kapısına tutunan polis memuru, araçla birlikte bir süre sürüklendikten sonra düşerek yaralandı.

Sürüklenen polis yaralandı

Vücudunda kırıklar meydana gelen polis, bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaçan sürücüyü yakalamak amacıyla çalışma başlatıldı. Yapılan takip sonucunda otomobil, 4 kilometre uzakta bir bölgede terk edilmiş bir şekilde bulundu. Kaçan sürücüyü yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Polis memurunun sürüklendiği anlar kamerada 

Trafik polisinin, sürüklendiği ve yere düşerek yaralandığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Trafik polisleri tarafından durdurulan araç, aniden sürücünün gaza basması sonucunda kaçmaya başlıyor. 

Yorumlar (0)