Otobüs şoförünü 'Neden yolcumu alıyorsun' deyip darp etti!

Kocaeli'de geçtiğimiz gün bir halk otobüsünü durduran başka bir sürücü yolcu tartışması yüzünden sürücüyü ve yanındaki kişiyi darp etti.

YAŞAM 05.11.2020, 19:59
Otobüs şoförünü 'Neden yolcumu alıyorsun' deyip darp etti!

Olay, Kocaeli İzmit Sekapark'ta bulunan Batı Otobüs Terminali'nde gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre İ.D. idaresinde olan bir özel halk otobüsü seyir sırasındayken yolcu bırakmak amacıyla durduğu durakta yolcular otobüse binmek istedi. İ.D. yolculara buradaki duraktan yolcu almasının yasak olduğunu söyleyip araçtan inmelerini istedi.

Yağmur nedeniyle ıslandıklarını söyleyen yolcular otobüsten inmedi. Ardından İ.D. aracını otobüs terminaline yakın bir konumda durdurdu ve farklı bir kooperatifin yöneticisi olduğu iddia edilen A.d., otobüs sürücüsüne kendisine ait duraktan almış olduğu yolcuların parasını vermesini söyledi ve İ.D.'yi darp etmeye başladı. İ.D. ve yanındaki vatandaşı darp eden kişi ardından otobüsten indi. İ.D. ardından polis merkezine gidip şahıs hakkında şikayetçi oldu.

Olay anı kameralara yansıdı

Yaşanan olay anı halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde A.D. adındaki bir şahsın otobüse bindiği görüldü. A.D.'nin ardından İ.D.'ye, "Toprağım neden yolcumu alıyorsun, hayırdır?" dediği görülüyor. Şahıs, "Bir daha benim yolcumu alma" diyerek, İ.D. ve yanında bulunan vatandaşı darpa başlıyor.

Ardından A.D.'nin yanında bulunan şahıslar otobüse binip şahsı sakinleştirmeye çalışıyor.

"Kanun mu bizi koruyacak yoksa biz mi kendi emniyetimizi sağlayacağız?"

Darp edilen araç sürücüsünün bağlı olduğu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi'nin başkanı İsmail Parlak sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaşarak, "Belediye ve emniyet yetkililerine buradan sesleniyorum. Bu kooperatifin terörine kim dur diyecek, bizi kanun mu koruyacak yoksa kendimiz mi emniyetimizi sağlayacağız." dedi.

Yorumlar (0)