Ormanlık alanda bulunan kadın, polis sorgusunda gerçeği anlattı!

Denizli'de ormanlık bir alanda elleri ve ayakları bağlanmış bir kadın bulundu. 31 yaşında olduğu öğrenilen İran uyruklu kadın, polis sorgusunda gerçeği anlattı.

YAŞAM 19.08.2022, 22:28 Hakan Öksüz
Ormanlık alanda bulunan kadın, polis sorgusunda gerçeği anlattı!

Denizli'nin Zeytinköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı halde bir kadının bulunması, kenti ayağa kaldırdı. Edinilen bilgilere göre ormanlık alanda bulunan kadının, 31 yaşındaki İran uyruklu P.P. olduğu belirtildi. Arkadaşına mesaj atan kadın, 3 kişinin kendisini ormanlık alana kaçırdığını yazdı.

El ve ayakları koli bandıyla bağlanmıştı

Gelen mesaj üzerine P.P.'nin arkadaşları polisi aradı. İhbarın yapıldığı bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Ormanda yapılan aramalar sonuç verdi. İran uyruklu kadın, bir ağacın arkasında el ve ayakları bağlanmış halde bulundu. Kadının el ve ayaklarındaki koli bantlarını kesen ekipler, ilk müdahalede kötü bir yaralanmanın olmadığını gördü.

Vücudunda kesiklere rastlandı!

Sağlık ekipleri, kadının vücudunda bazı kesiklerin bulunduğunu tespit etti. Genç kadın, tedavisi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. Burada kontrolleri yapılan kadın, taburcu edildi. 

"Erkek arkadaşımın dikkatini çekmek için yaptım"

Polis ekipleri tarafından yapılan sorgulamada kendisini hiç kimsenin kaçırmadığını belirten İran uyruklu kadın, "Erkek arkadaşımın dikkatini çekmek için kaçırılma numarası yaptım." dedi. Hakkında "suç uydurmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan kadın, savcılık kararıyla salıverildi.

Yorumlar (0)