Gomis, Galatasaray'ı ipten aldı!

Süper Lig'de üçüncü haftanın açılış maçında Ümraniyespor ile karşılaşan Galatasaray, 78'de Seferovic'in yerine oyuna dâhil olan Gomis'in 88'de attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Okan Buruk'un öğrencileri, bu sonuçla birlikte haftaya yapılacak Trabzonspor maçı öncesi moral bulmuş oldu.

SPOR 19.08.2022, 22:55 19.08.2022, 23:09 Hakan Öksüz
Gomis, Galatasaray'ı ipten aldı!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de üçüncü haftanın açılış maçında Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştı. Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan ve Antalyaspor'a 1-0 yenilen Ümranyespor, yaptığı başarılı savunmayla Galatasaray'a 88'e kadar direndi. Bu dakikaya kadar Galatasaray'ın 21 şutuna karşılık Ümraniyespor 11 kez rakip kaleyi yokladı.

Gomis'in golü 3 puanı getirdi

Galatasaray, aradığı golü 88'da Batefimbi Gomis ile buldu. Ligin ilk haftasında Antalyaspor'u yine Gomis'in 90'ıncı dakikadaki golüyle 1-0 deviren sarı kırmızılılar, üçüncü haftada 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 6'ya çıkardı, Ümraniyespor 1 puanda kaldı. Galatasaray, Süper Lig'in dördüncü haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ümraniyespor ise Adana Demirspor deplasmanına gidecek.

Sarı kırmızılıların hedefi şampiyonluk

Geçen sezon Süper Lig'i 13'üncü sırada bitiren Galatasaray, hem yönetimde hem de teknik ekipte kan değişikliğine gitti. Göreve başlayan Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandı. Bu hedef doğrultusunda kadrosunu Dries Mertens, Torreira, Sergio Oliveira ve Seferovic gibi oyuncularla güçlendiren sarı kırmızılılar, ligde oynadığı son maçta kendi sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilmişti.

Yorumlar (0)