Önce kadın yolcuyla tartıştı, sonra taksiciyle kavgaya tutuştu!

İstanbul'da nisan ayında yaşanan bir kavga, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosikletli bir kurye, taksiden inmeye çalışan genç kadının açtığı kapıya çarptı. Sinirlenen kurye önce yolcuyla tartıştı, ardından taksi şoförüyle kavgaya tutuştu.

YAŞAM 09.08.2022, 12:36 10.08.2022, 13:32 Hakan Öksüz
Önce kadın yolcuyla tartıştı, sonra taksiciyle kavgaya tutuştu!

İstanbul Kağıthane'de nisan ayında yaşanan bir kavganın görüntüsü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde saat 21.00 civarında meydana geldi. Yoldan geçen motosikletli bir kurye, taksiden inmeye çalışan genç kadının açtığı kapıya çarptı. Duruma sinirlenen kurye, yolcu ile tartışmaya başladı. Sinirlenen taksi şoförü de tartışmaya karışınca olanlar oldu.

Genç kadın kavgayı ayırmaya çalıştı

Tartışma alevlendi, taksici ile kurye kavgaya tutuştu. Genç kadın kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yumrukların havada uçuştuğu kavganın ortasında kalan kadın, neye uğradığını şaşırdı. Yolcunun valizini arabadan çıkarmak isterken yeniden kuryenin saldırısına uğrayan taksici, aldığı darbelerle yere düştü. 

Valizi sinirle yola fırlattı

Taksicinin yere düşmesi üzerine motosikletine binen kurye, olay yerinden uzaklaştı. Taksi şoförü, bir süre sonra ayağa kalkarak genç kadının valizini bagajdan çıkardı ve sinirle yola fırlattı. Kavgaya karışan taksici ile kuryenin birbirinden şikayetçi olmadığı kaydedildi.

Yorumlar (0)