Nişanlısına yaptıkları kan dondurdu!

Eskişehir'de 22 yaşındaki Zehra A, ormanda çıkan tartışmada nişanı bozmak isteyen Emrah Öztürk’ün önce boğazını kesti, ardından 8 farklı yerinden bıçaklayıp öldürdü. Cinayetin ardından Antalya'ya kaçmak isteyen katil zanlısı Zehra A., yakalandı. Zehra A.'nın ifadeleri kan dondurdu.

YAŞAM 25.02.2020, 07:45
Nişanlısına yaptıkları kan dondurdu!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Aşağıçağlan Mahallesi, Kent Ormanı'nda erkek ceset olduğunu görenler durumu jandarma ekiplerine ihbar etti. Jandarma ekiplerince yapılan incelemede bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş erkek cesedinin 2 gündür ailesi tarafından kayıp olarak aranan 28 yaşındaki Emrah Öztürk’e (28) ait olduğu tespit etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Kent Ormanı’nın güvenlik kameraları kayıtları tek tek incelendi. Görüntülerde Zehra A. ve Emrah Öztürk’ün birlikte ormana girdikleri fakat bir süre sonra Zehra A.’nın tek başına ormandan çıktığı görüldü. Savcılık ve Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Emrah Öztürk’ün cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kaçıyordu ama yakalandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırmanın ardından katil zanlısı olduğu tespit edilen Zehra A., şehirlerarası otobüs terminalinden Antalya’ya kaçmak istediği sırada jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünün ardından Eskişehir Jandarma Komutanlığında ilk ifadesi alınan Zehra A., nişanlısı olan Emrah Öztürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Bir süredir aralarında sorunlar olduğunu anlatan katil zanlısı Zehra A., "Nişanlımla bir süredir sorunlarımız nedeniyle tartışıyorduk, ormanda nişanı atmak istediğini söyleyince öldürdüm” şeklinde ifade verdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)