"Nasıl saatiniz yok" deyip bıçakladılar! Vatandaş film gibi izledi

Adana'da "Nasıl saatiniz olmaz" diyerek Suriyeli kardeşleri bıçaklayan iki şahıs yakalandı. Etrafta bulunan kişiler, yaşananları sadece film gibi seyretmeyi tercih etti. 

YAŞAM 29.09.2020, 11:39 29.09.2020, 11:49
"Nasıl saatiniz yok" deyip bıçakladılar! Vatandaş film gibi izledi

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana geldi.

Terzi dükkânında çalışan Eymen ve İsa Elabacı, akşam eve gitmek üzere harekete geçti.

Sucuzade Mahallesi'nde Suriyeli kardeşlerin karşısına çıkan iki şahıs, önce sigaralarının olup olmadığını sordu. Eymen ve İsa Elabacı, sigaralarının olmadığını ifade etti.

Söz konusu iki şahıs, bu kez Suriyeli kardeşlere saatlerinin olup olmadığını sordu. Yine olumsuz cevap alan magandalar, "Nasıl saatiniz yok" diyerek Eymen ve İsa Elabacı'yı kollarından bıçakladı.

Zanlılar, Suriyeli kardeşlere bıçak çekerek sigaralarının yanı sıra cep telefonlarını gasbetti. 

Etrafta bulunan vatandaşlar ise yaşananları film gibi seyretmeyi tercih etti. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaspçıların oradan kaçarak uzaklaşmasının ardından Eymen ve İsa Elabacı hemen hastaneye gitti. Daha sonra da karakola giden Suriyeli kardeşler, söz konusu iki kişiyi şikâyet etti. 

Polis ekipleri tarafından güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere bakıldı. Bunun sonucunda gaspçıların Muhammet Can Ö. ve Müslüm G. olduğu saptandı. 

18 yaşında oldukları öğrenilen şahısların Hürriyet Mahallesi'nde ikamet ettikleri tespit edildi. Mahalleye düzenlenen baskın sonucu Muhammet Can Ö. ve Müslüm G. yakalandı. 

Kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul eden gaspçılar, Suriyeli kardeşlerden aldıkları cep telefonunu 600 TL'ye sattıklarını itiraf ettiler. Polis ekipleri, cep telefonunu bulup sahiplerine geri verdi. 

Eymen ve İsa Elabacı, hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu oldu. Muhammet Can Ö. ve Müslüm G. ise ifade verdikten sonra tutuklandı. 

Yorumlar (0)