Müşteriyi düşünen oto tamircisi

Bursa'da yaşayan oto tamircisi, kendi geliştirdiği sistemle, arızaları, bileşenleri değiştirmek yerine onararak, yurttaşı büyük bir masraftan kurtarıyor.

YAŞAM 14.10.2021, 19:43 15.10.2021, 17:53
Müşteriyi düşünen oto tamircisi

Nilüfer ilçesindeki sanayi sitesinde uzun senelerdir oto tamirciliği yapan Kenan Günel (60), otomatik vitese sahip araçlarda sıklıkla görülen robotik vites arızasını tamir ediyor. Araba sahipleri arızalı şanzımanları değiştirmek mecburiyetinde kalıyor ve bu işlem 33 bin TL'yi buluyordu. Bursalı Günel, bu tarz arızaları makine yardımıyla belirleyerek tamir etmeye başladı. Böylelikle 33 bin TL'lik masrafı 12 bin TL'ye indirdi. Kentte bu hususta tek olan Günel'e çevre illerden sürücüler tamir için arabalarını getiriyor. Otomobil sahipleri, Günel'in 33 bin TL'lik işi 12 bin TL'ye yaptığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

"Hayır duası ediyorlar"

Uzun senelerdir tamir işiyle uğraştığını dile getiren Günel, "İtalya malı araçların otomatik vites robotik şanzıman şikayetlerini parça değiştirmeden tamir etme işlemine başladık. Söz konusu parçanın değişmesi 33 bin TL'yi buluyor, bu meblağ da otomobil sahiplerine yüksek geliyordu. Geliştirdiğim sistemle otomobilleri makineye bağlıyor, arızayı buluyoruz. Tek bir parça dahi değiştirmeden 10-12 bin TL arasında tamiratı gerçekleştiriyoruz. Araba sahipleri 33 bin TL'lik arızanın 12 bin TL'ye hallolduğunu gördüğünde bize hayır duası ediyor. Çevre kentlerden de çok sayıda müşterim var. İşimiz yurttaşa hizmet vermek. Yurttaşımız kaliteli hizmeti çok daha uygun fiyata alsın ve Türkiye'nin parası ülke dışına çıkmasın istiyoruz." diye konuştu.





Yorumlar (0)