Meteoroloji saat verip uyardı: Çok kuvvetli geliyor

İzmir'in batı ve güney ilçeleri ile Aydın'ın kıyı bölgelerinde yarın yerel olarak çok şiddetli ve kuvvetli yağış bekleniyor.

YAŞAM 14.10.2021, 20:05 15.10.2021, 11:05
Meteoroloji saat verip uyardı: Çok kuvvetli geliyor

MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından gerçekleştirilen uyarı doğrultusunda, yarın ülkenin iç, kuzey ve batı bölgeleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Marmara Bölgesi'nin batısı, Kıyı Ege, Uşak ve Kütahya çevreleri ile bu akşam saatleri itibarıyla Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Ege ve Marmara'da şiddetli yağış

Yağışların, Çanakkale ve Edirne ile yarın öğle saatlerinden itibaren Manisa, Aydın ve İzmir çevrelerinde şiddetli, İzmir'in batı ve güney ilçeleri ile Aydın'ın kıyı bölgelerinde yerel olarak çok şiddetli ve kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının iç, doğu ve kuzey bölgelerde 2 ila 4 derece yükselmesi, diğer bölgelerde kayda değer bir değişiklik olmaması tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genel itibarıyla doğu ve güney yönlerden, Karadeniz ve Marmara kıyıları ile güneydoğuda kuzeydoğu ve kuzey yönlerden hafif, ara ara orta şiddette, Güney Ege kıyılarında güneydoğu ve güney yönlerden şiddetli olarak eseceği öngörülüyor. 

Yorumlar (0)