Motokurye, tartıştığı taksicinin aracını parçaladı

Denizli’de hatalı sollama yapan taksi şoförü ile taksinin önüne kıran motokurye arasında kavga çıktı. Eline aldığı demir sopayla taksiyi parçalayan motokurye, dehşeti yaşattı. Hırsını alamayan motosiklet sürücüsü, olay yerine ağabeyini çağırdı. Motokuryenin ağabeyi ise taksi şoförüne defalarca yumruk atarak yüzünü kanlar içinde bıraktı. 

YAŞAM 20.03.2022, 15:36 20.03.2022, 16:11
Motokurye, tartıştığı taksicinin aracını parçaladı

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi’nde yaşanan olayda taksi şoförü Mehmet Fuat Çotak, arkadaşı olan iki kadını yolcu olarak aldı. Varış noktasına doğru hareket eden Çotak, hatalı sollama yaptı. Yolda olan bir motokurye de taksi şoförünün davranışına kızarak yolda makas atıp taksinin önüne kırdı. Motosikletten inen H.P., taksi şoförü ile tartışmaya başladı. Tartışmaya iki kadın yolcu da dahil olunca ses tonu yükselmeye başladı. Taksiden inen bir kadın yolcu, işlerinin acele olduğunu belirterek H.P.’nin yoldan çekilmesini istedi. Sonra sinirlenen kadın, motoru yere attı. Bunun üzerine H.P. de küfür ve hakaret etmeye başladı. 



Fiziksel teması taksici başlattı

H.P.’nin küfürleri üzerine araçtan inen taksi şoförü, H.P.’ye yumruk atmaya başladı. H.P.’nin motora yöneldiğini gören şoför ve yolcu sonrasında araca binerek kapıları kapattı. Motorundan demir sopa alan H.P., taksiye defalarca vurarak araçta yüklü miktarda maddi hasar meydana getirdi. yolcuların korku dolu anlar yaşadığı sırada H.P., ağabeyini arayarak olay yerine çağırdı. O sırada olay yerine polis ekipleri geldi. H.P.’yi sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri tam başarılı olduğu anda kavga mahalline H.P.’nin ağabeyi geldi. Ağabey, takside oturan Çotak’ı yumruklamaya başladı. Taksi şoförü kanlar içerisinde kaldı. H.P. ve ağabeyi ise gözaltına alındı.



Yorumlar (0)