Mıcıra kapılınca kontrolü kaybetti, şarampole yuvarlandı

Tekirdağ Malkara’da seyir hâlinde giderken mıcıra kapılan sürücü, direksiyonun hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. 

YAŞAM 27.03.2021, 10:19 28.03.2021, 09:34
Mıcıra kapılınca kontrolü kaybetti, şarampole yuvarlandı

Tekirdağ’ın Malkara’da meydana gelen kazada, 61 yaşındaki sürücü Mehmet A. Çimendere yakın bir bölgede viraja girmek üzereyken mıcıra kapıldı.

2 kişi yaralandı

Virajda mıcıra kapılan Mehmet A., aracın hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Mehmet A. ile birlikte eşi Emine A. yaralandı.

Kazayı duyan Çimendere Mahalle Muhtarı Tolga Güngör, kaza geçiren vatandaşlara yardım etmek için harekete geçti.

Kazanın sağlık ekiplerine bildirilmesiyle olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Malkara Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kazayı yaralanarak atlatan Mehmet A. ve Emine A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu, hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

“Kazalar kaçınılmaz olabiliyor”

Olay yerine gelip kaza yapan vatandaşların yardımına koşan Çimendere Mahalle Muhtarı Tolga Güngör, bu yoldan geçen şoförlerin hızlarını düşürmediğini, burada biraz daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Kazaların bazen kaçınılmaz olabileceğini ifade eden Güngör, kazada yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar (0)