Manisa'da canlı güvercinleri poşete koyup çöpe atmışlar!

Temizlik çalışanlarının dikkati, 3 masum güvercini tekrar yaşama bağladı.

YAŞAM 29.12.2020, 17:52 30.12.2020, 16:50
Manisa'da canlı güvercinleri poşete koyup çöpe atmışlar!

Manisa'ya bağlı Soma ilçesinde 3 adet güvercin, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce poşete konularak çöp konteynerine atıldı. Belediye çalışanlarının dikkati sayesinde, talihsiz güvercinler bulundukları çöp konteynerinden çıkarılarak tekrar doğal yaşam ortamlarına bırakıldı.

Soma Belediyesi'nde görevli temizlik çalışanlarının dikkati, 3 masum canlıyı daha dünyada tuttu. İlçeye bağlı İstasyon Mahallesi'nde rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştiren Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, çöp kutusunda hareket eden bir şeyler olduğunu fark etti.

Çöp kutusunun içinde poşetle bağlanmış 3 tane güvercin gören temiz işçileri, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Direkt olarak poşetten kurtarılan ve ıslak halde oldukları gözlenen güvercinler, belediye çalışanlarının aracında kurutulmalarının ardından tekrar hürriyetlerine kavuşturuldu.



Geçtiğimiz günlerde kediyi kurtarmışlardı

Soma Belediyesi temizlik çalışanları, geçtiğimiz haftalarda da çöp konteyneri içerisinde kafası çay kutusuna sıkmış vaziyetteki sokak kedisi fark etmiş ve hayvanın canını kurtarmışlardı.



Yorumlar (0)