Kumpir yerken görüntülenen Bakan Şimşek, meğer restoranın müdavimiymiş

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz günlerde Ankara Oran’daki bir AVM’de kumpir yerken görüntülenmişti. Sıradan bir vatandaş gibi sıraya girip kumpirini alan Şimşek’in görüntüleri sosyal medyada ses getirirken kumpir restoranında çalışanlar o günü anlattı.

YAŞAM 22.08.2023, 12:17 23.08.2023, 09:13
Kumpir yerken görüntülenen Bakan Şimşek, meğer restoranın müdavimiymiş

Bakan Şimşek’in 18 Ağustos Cuma günü restorana gelerek kumpir yediğini aktaran restoran çalışanları, Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek’in sık sık restorana giderek kumpir yediğini söyledi. Cuma günü yaşananları anlatan çalışanlar, ‘‘Bakan Şimşek, sebzeli kumpir tercih etti. Eşi ise karışık kumpir yemek istedi. Bakan ve ailesi buraya çok sık gelir. Eşi devamlı müşterimiz” şeklinde konuştu.

Şimşek’in önceki bakanlığı döneminde de restorana geldiğini belirten kumpir restoranı çalışanları, “Biz zaten kendisini tanıyoruz. O gün vatandaşlar da Mehmet Şimşek’i tanıdı ama sıraya girerek fotoğraf çektiren olmadı. Son geldiğinde ise her zamanki gibi oldukça sade bir şekilde geldi. Koruması Bakan Şimşek’i hep uzaktan takip eder. Siparişlerini verdikten sonra kumpirlerinin hazırlanmasını bekledi. Bizim restoranımız self servis olduğu için sipariş hazırlandığında da gelip kumpirlerini yine kendisi aldı” dedi.

Yorumlar (0)