Korkunç vahşet: Eşini ve kızını öldürüp intihar etti

Aydın’a bağlı Kuyucak ilçesinde ikamet eden bir şahıs, bir süredir ayrı olarak yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi ile kızını silahla katlettikten sonra başına sıkarak intihar etti.

YAŞAM 02.11.2021, 22:32 03.11.2021, 17:14
Korkunç vahşet: Eşini ve kızını öldürüp intihar etti

Korkunç olay, Yamalak Mahallesi üzerinde akşam saatlerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Hüseyin Şentürk (72) adlı şahıs, bir süredir ayrı olarak yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu karısı Huriye Şentürk (70) ile konuşmak amacıyla evine gitti. İkili arasındak tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. 

3 ölü

Hüseyin Şentürk, sinirlerine hakim olamadı ve yanında bulunan silahla eşi ile kızı Sevda Şentürk’ü (50) vurdu. Olay mahallinden ayrılan şahıs, otomobiline bindi ve aynı silahla kendi yaşamına da son verdi. Silah seslerinin işitilmesinin ardından yurttaşların ihbarıyla olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay mahalline intikal eden sağlık personelleri, çiftin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Çiftin kızlarının ise ağır yaralı bir şekilde ambulansla nakledildiği sağlık merkezinde can verdiği belirtildi. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)