Korkunç olayda yeni detay: Babaannesini baltayla parçalamış!

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi altında olan kadının iki gözünü oyan şizofreni hastası N.K.'nin, daha önce de babaannesini baltayla öldürdüğü öğrenildi. Öte yandan, N.K.'nin bir başka kadın hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya çalıştığı da iddia edildi.

YAŞAM 07.03.2020, 14:13
Korkunç olayda yeni detay: Babaannesini baltayla parçalamış!

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde dehşete düşüren bir olay yaşanmıştı. 

Hastanede tedavi altında olan şizofreni hastası N.K. (36), 1 Mart günü aynı odada kaldığı 3 çocuk annesi Sultan Güner'in iki gözünü parmaklarıyla oymuştu. 

57 yaşındaki Sultan Güner, Adana Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olaya ilişkin başlatılan soruşturma dâhilinde Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi ile bir başhekim yardımcısının da aralarında yer aldığı 8 personel açığa alınmıştı. Bunun üzerine N.K. tek kişilik sünger odada gözlem altına alınmıştı.

Olaya ilişkin soruşturma sürerken, N.K.'nin 2015'de kendisine küfrettiğini iddia ettiği babaannesi K.K.'yi baltayla öldürdüğü öğrenildi. 

Söz konusu olayın ardından tutuklanan N.K.'nin, akli dengesinin bozuk olduğu belli olunca da tedavi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. 

N.K'nin burada da beraber kaldığı bir hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya çalıştığı fakat görevliler tarafından engellendiği ifade edildi. N.K.'nin, daha sonra Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne yatırıldığı kaydedildi. 

Yorumlar (0)