Korkunç olay: Hastanede iki doktor rehin alındı

Denizli'de parfüm satmak için girdiği sağlık merkezinde tartıştığı doktoru darbettiği kaydedilen şüpheli, adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

YAŞAM 16.01.2022, 23:31
Korkunç olay: Hastanede iki doktor rehin alındı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne parfüm satışı yapmak için gelen U.K. (35), asistan doktorlar Begüm Yağmur Bakkalcı (25) ile Osman Gazi Sağlam'ın (29) odasına girdi.

U.K. ile odadan çıkmasını isteyen doktorlar arasında tartışma çıktı. Sağlam'ı darbettiği kaydedilen şüpheli, güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

'Beyaz Kod' verilen olayda emniyet güçleri, şüpheli şahsı gözaltına alarak karakola götürdü.

İfadesinin alınmasının ardından adliyeye gönderilen U.K., sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Şüpheli şahsın polise verdiği ifadede, hastaneye refakatçi kartı kullanarak giriş yaptığını ve parfüm satışı yapmak üzere 2'inci kata çıktığını, parfüm satmasını istemeyen doktorlarla tartışma yaşadığını dile getirdiği öğrenildi.

"İtirazda bulunacağız"

Sağlam, basın mensuplarına, zanlının salıverilmesine itirazda bulunacaklarını belirtti.

Şüpheli şahsa üç defa dışarı çıkması için ricada bulunduğunu söyleyen Sağlam, "İçeride kan şekeri düşük olan bir hastam vardı. Parfüm satın almayacağımı, hastamın durumunun kötüye gittiğini, bir an evvel müdahalede bulunmam gerektiğini söyledim. Bizim peşimizi bırakmadı. Kapıyı da üzerimize kilitledi. Güvenlikle iletişim kurmamızı engelledi. Üzerimize doğru yürüdü. Küfür etti. Açık bir şekilde 'Seni yaşatmayacağım, seni öldüreceğim.' diye tehditler savurdu. Bana saldırdı. Salıverildiğini duyunca şok yaşadım." sözlerini sarf etti.

Anne Rabia Sağlam ise evladının maruz kaldığı durum karşısında büyük bir üzüntü duyduğunu söyledi. 

Doktor Sağlam'a 3 gün rapor verildiği kaydedildi.





Yorumlar (0)