Korkunç cinayet! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü

Avcılar’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Vehbi Yıldız, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.

YAŞAM 29.03.2024, 10:03 30.03.2024, 11:59 Buse Önder
Korkunç cinayet! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Mektep Sokak'ta bulunan bir binanın 4. katında, akşam saatlerinde yaşanan trajik bir olay, şehirde derin üzüntü ve endişeye neden oldu. İddiaya göre, Vehbi Yıldız ile Serap Yıldız arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyük bir trajediye dönüştü.

Tartışmanın kısa sürede şiddet dozunu artırmasıyla Vehbi Yıldız, üç çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı başından vurarak öldürdü. Bu feci olayın ardından, çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine yapılan ihbarla olay yerine hem polis hem de sağlık ekipleri sevk edildi.

Çocukları da evdeydi

Sağlık ekiplerinin hızla olay yerine ulaşmasıyla birlikte, Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayetin işlendiği evde bulunan çocuklar ise polis ekipleri tarafından dışarı çıkarılırken, olay yeri inceleme ekipleri de evde detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.

Olayın ardından teslim oldu

Şüpheli Vehbi Yıldız, silahı kapının önüne bırakarak polis ekiplerine teslim oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayın ardından yapılan incelemelerin sonucunda, Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorumlar (0)