Köpeği ezdi, arkasına bile bakmadı!

Ankara'nın Güdül ilçesinde bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan sokak köpeğine çarpıp kaçtı. İç kanama geçirdiği belirlenen köpeğin kaburgasında kırıklar oluştu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeğin imdadına yine köpeklerin koştuğu görüldü.

YAŞAM 27.08.2019, 15:59 27.08.2019, 16:12

Olay, 23 Ağustos Cuma günü Ankara'nın Güdül ilçesinde meydana geldi. Bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan sokak köpeğine çarpıp kaçtı.  

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin sokak köpeğine çarpıp yoluna devam ettiği ve köpeklerin imdadına yine köpeklerin koştuğu görüldü.

Cuma günü saat akşam saatlerinde Kirmir Çayı çevresinde yürüyüşe çıkan bir arkadaş grubu, yerde  yatan bir sokak köpeğini fark etti. Hemen Kızılcahamam, Beypazarı ve Güdül ilçelerindeki veterinerleri arayan arkadaş grubu, olumsuz yanıt aldı. 

Belediyeye ulaşamadılar

Veterinerlerin, röntgez cihazına sahip olmadıkları ve köpeğin merkeze götürülmesi gerektiğini belirtmeleri üzerine önce Alo 153 İhbar Hattı'nı, buradan da sonuç çıkmayınca Güdül Belediyesi'ni aradılar.

Belediyeye ulaşılamadığını bildiren G.Ö., son olarak bir barınak tarafından araç gönderildiğini ve köpeğin hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Otomobilin çarpıp kaçtığı sokak köpeğinin iç kanama geçirdiği belirlendi. 2 günün sonunda iç kanaması duran köpeğin kalçasında çıkık, bacaklarında ve kaburgasında kırıklar tespit edildi. 
 

Yorumlar (0)