Konya’da kontrolü kaybeden otomobil takla attı: 3 ölü

Konya’da kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini yitiren bir şoför refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 22.08.2021, 13:18 23.08.2021, 09:24
Konya’da kontrolü kaybeden otomobil takla attı: 3 ölü

Konya Selçuklu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüjdeki ağaçlara çarpıp takla atan araçtaki 3 kişi yaşamını yitirdi 1 kişi ise yaralandı.

Sürücü direksiyon hakimiyetini yitirdi

Sabaha karşı Konya Selçuklu ilçesinde gerçekleşen olayda Sancak Mahallesi’nden merkez istikametine doğru giden sürücüsünün adı belirlenemeyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde refüjde bulunan ağaçlara çarpmanın da etkisiyle takla atıp karşı şeritte ancak durabildi.

3 kişi yaşamını yitirdi

Çevredeki vatandaşların ihbarının ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemesine göre araçta yer alan 22 yaşındaki Merter Koyucu, 19 yaşındaki Aybüke Ece ve 21 yaşındaki Hazar Yazar’ın yaşamını yitirdiği kaydedildi. Adı henüz tespit edilemeyen bir yaralı da sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedeni polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası morga kaldırıldı. Kazaya dair soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)