Konya'da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürüp kendini ihbar etti

Konya’da apartman görevlisi olarak çalışan baba, 10 yaşındaki oğlunu boğarak katletti. Güvenlik güçlerini arayarak kendini ihbar eden şahıs, gözaltına alındı.

YAŞAM 09.03.2021, 01:15 09.03.2021, 13:47
Konya'da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürüp kendini ihbar etti

Korkunç olay, saat 18.20 sularında merkez Karatay ilçesine bağlı Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta bir binada meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, emniyet güçlerini arayan ve adının İsmail K. (32) olduğunu belirten bir şahıs, evinde oğlunu boğarak katlettiğini belirtip adres verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, İsmail K.’yi de yanına alarak, kontrol maksadıyla aynı zamanda apartman görevlisi olarak görev yaptığı binadaki evine gitti. 

Polis, çocuğun cesedi ile karşılaştı

Güvenlik güçleri, evde gerçekleştirdiği kontrolde, evin yatak odasında 10 yaşındaki Hüseyin K.’nin cesedi ile karşılaştı. Adrese ivedilikle olay yeri inceleme ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin ilk incelemelerinin akabinde talihsiz çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga nakledildi.


 

Psikolojik sorunları olduğu iddia edildi

Olayın yaşandığı esnada İsmail K’nin eşinin alışveriş için pazarda olduğu belirtildi. Olayı duyunca büyük şok yaşayan anne ve yakınları için adrese ambulans gönderildi. Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen İsmail K., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.







Yorumlar (0)