Kocaeli'de hamile hırsız: Bulmasaydınız olmaz mıydı?

Kocaeli'de onlarca evi soyan ve ‘Harmantos’ grubu olarak bilinen 20 kişi, düzenlenen eş zamanlı operasyonla çökertildi.

YAŞAM 19.02.2021, 17:20 20.02.2021, 17:30 Hanife
Kocaeli'de hamile hırsız: Bulmasaydınız olmaz mıydı?

Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda hırsızlık olayı üzerine harekete geçti ve yapılan incelemeler sonucunda, kapı dillerini sökerek eve giren kişilerin aynı gruptan olduğu belirledi.
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten ekipler, ‘Harmantos' grubu olarak bilinen 20 kişiyi takibe aldı.


500 bin liralık hırsızlık yaptılar

Kocaeli ve çevre illerden 30’a yakın eve giren şahısların, yaklaşık 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldıkları tespit edildikten sonra ekipler, Kocaeli merkezli İstanbul, Ankara, Çorum ve Kastamonu’da eş zamanlı operasyon düzenleyerek, araların da kadınların da olduğu 20 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı.



Hurç içinden çıktı

Gerçekleştirilen operasyonda evlere yapılan baskında, bir şahsın hurç içinde yakalanma anı ise polis kamerasına yansıdı.



"Bulmasanız olmaz mıydı?"

Hamile kadın, yataklar arasındaki hurcun içine saklandı, ancak polisin kendisini bulması üzerine, “Bulmasaydınız olmaz mıydı? Alın şu yatakları üzerimden, Allah belasını versin. Bir daha da size yardımcı olmayacağım” sözleriyle sitem ederek sancısının olduğunu, bugün doğuma gideceğini ve bu yüzden saklandığını söylediği o anlar kameralara yansıdı.

Yorumlar (0)