Kara yollarında çalışma olan yollar

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği noktalarda sürücülerin yavaş gitmesi, dikkatli seyretmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyması önem taşıyor.

YAŞAM 16.04.2020, 09:30
Kara yollarında çalışma olan yollar

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Anadolu Otoyolu-Kozyatağı kavşakları 3-4. kilometrelerinde (Atatürk Mahallesi mevkisi) üst geçit orta ayak imalatı çalışmaları sürdürülüyor. Bu yüzden her iki istikamette sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım izni diğer şeritlerden veriliyor.

Manisa-İzmir yolunda, Sabuncubeli Tüneli'nin Manisa tarafında bulunan bağlantı yolunda toprak kayması ıslah çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım tünel içinden sürdürülüyor. Tünelden geçiş izni verilmeyen tehlikeli madde taşıyan ve gabarisi yüksek araçlar ise İzmir-Turgutlu yoluna yönlendiriliyor.

Ankara-Konya yolunun 1-2. kilometrelerinde Gölbaşı şehir geçişi alt geçidi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

İnönü-Eskişehir yolunun 0-2. kilometrelerinde Mezit-8, Mezit-10 köprülerinin genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kumluca-Antalya yolunun 20-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle yol ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde ise sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. 

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 23. kilometresindeki (Kopmuş Tüneli mevkisi) toprak kayması sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48. kilometrelerinde alt geçit yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 0-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 65. kilometresindeki heyelan sebebiyle Ankara istikametinde şerit daraltılması gerçekleştiriliyor. Bu sebeple ulaşım kontrollü devam ediyor.

Aksaray-Nevşehir yolunun 33-35. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Yorumlar (0)