İzmir'de büfeye silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'de dün akşam saatlerinde plakasız bir araçtan büfe önünde oturanlara ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu Hüseyin Akgün (28) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Polis, saldırının yapıldığı araçta bulunanların kimliklerini tespit etti.

YAŞAM 23.05.2024, 09:20 23.05.2024, 17:53 Hakan Öksüz
İzmir'de büfeye silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir Bayraklı'da dün saat 20.00 sıralarında bir büfede silahlı saldırı olayı yaşandı. Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda plakasız bir otomobilden büfe önünde oturanlara ateş açıldı.

Beline kurşun isabet eden Hüseyin Akgün kurtarılamadı

M.A.Ö. (10), Hüseyin Akgün (28) ve H.A. (32) yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 10 yaşındaki M.A.Ö. Bayraklı Şehir Hastanesine, Hüseyin Akgün ve H.A ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Beline kurşun isabet eden ağır yaralı Hüseyin Akgün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırının yapıldığı araçta bulunanların kimlikleri tespit edildi

Saldırıda yaralanan H.A. ve M.A.Ö'nün durumunun iyi olduğu kaydedildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, saldırını yapıldığı otomobilde bulunan kişilerin M.D. (27) ile E.K. (30) olduğu tespit edildi. İkili ile H.A'nın arasında uyuşturucu ticareti nedeniyle husumet bulunduğu iddia edildi.

Yorumlar (0)