İzmir'de 5 gün yağış olmayacak

Türkiye 6,6 büyüklüğünde depremin vurduğu İzmir için tek yürek olmuşken, çalışmaların zorluğu ve depremzedelerin durumu sebebiyle hava durumunun önem taşıdığı şehirde 5 gün yağış olmayacak.

YAŞAM 04.11.2020, 14:06 05.11.2020, 12:21
İzmir'de 5 gün yağış olmayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının son değerlendirme ve tahminlerine göre 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen ve toparlanmaya çalışan İzmir'de önümüzdeki 5 gün boyunca yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirme ve tahminlerde hava durumunun nasıl olduğuna ilk bakılan ilimiz İzmir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Ekim Cuma günü saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde depremin vurduğu İzmir'de bugünden itibaren 9 Kasım Pazartesi gününe kadar toplam 5 gün boyunca yağış beklenmediği bilgisini paylaştı.

İzmir'de Perşembe (yarın) ve cuma günü havanın parçalı bulutlu olacağı bilgisini veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgârın ise kuzey yönlerden hafif eseceğini, ara sıra orta kuvvette esmesinin beklendiğini, deprem bölgesinde en düşük hava sıcaklığının 12 derece, en yüksek hava sıcaklığın da 22 derece dolaylarında olmasının beklendiğini bildirdi.

Deprem bölgesinde 7 Kasım 2020 Cumartesi gününden itibaren havanın az bulutlu olacağı, en düşük hava sıcaklığın 10 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 22 derece civarlarında olmasının öngörüldüğü belirtildi. Rüzgâr ise 7 Kasım Cumartesi günü hafif ve orta kuvvette esecek. Pazar ve Pazartesi günleri ise rüzgarın hafif kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)