İtfaiye eri alevlerin arasına maskesiz daldı

İzmir’de alevlerin arasında kalan genç kadını kurtarmak için zaman kaybetmek istemeyen itfaiye eri maskesiz olarak alevlerin arasına daldı ve genç kadını kurtardı. İtfaiye eri genç kadını kapının önüne kadar çıkardıktan sonra bayıldı.

YAŞAM 03.12.2019, 07:38
İtfaiye eri alevlerin arasına maskesiz daldı

Yangın, saat 01.15 sıralarında İzmir'in Konak ilçesine bağlı Akarcalı Mahallesi 1095. Sokak üzerinde bulunan iki katlı binanın giriş katında meydana geldi. Eşi cezaevinde bulunan bir çocuk annesi 24 yaşındaki Özgehan G., evde bulunduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evde yangın çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu 155 polis ve 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından alevler kısa sürede kontrol altına alındı. 

İtfaiye eri alevlerin arasına daldı

Yangın esnasında ikametin içerisinde bulunan 24 yaşındaki genç kadını kurtarmak için maskesiz olarak içeriye giren 42 yaşındaki itfaiye eri Mehmet Ç, genç kadını alevlerin arasından alarak çıktığı sırada kapı önüne yığılıp fenalık geçirdi ve bayıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından 24 yaşındaki ev sahibi Özgehan G. ve 42 yaşındaki itfaiye eri Mehmet Ç. İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı genç kadının hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken, itfaiye erinin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Diğer taraftan, 24 yaşındaki Özgehan G’nin 5 yaşındaki kızı Nehir G.’nin yangın esnasında komşuda olduğunun öğrenilmesi ise yüreklere su serpti. 

Çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)