İstanbul'da metro arızası: Bazı seferler durduruldu

M1B Yenikapı-Kirazlı ile M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nda yaşanan arızadan dolayı İstanbul'da bazı metro seferlerinin yapılamadığı duyuruldu. Teknik arızanın giderilememesi, vatandaşların tepkisine neden oldu.

YAŞAM 04.02.2023, 14:38 05.02.2023, 14:15 Hakan Öksüz
İstanbul'da metro arızası: Bazı seferler durduruldu

Metro İstanbul, teknik arızadan dolayı bazı metro seferlerinin yapılamadığını duyurdu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Metro İstanbul, M1B Yenikapı-Kirazlı ile M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza sebebiyle hangi istasyonlar arasında sefer yapılamadığını aktardı.

Aksaray ile Yenikapı metrolarında yoğunluk

Aksaray-Kirazlı ile Aksaray-Atatürk Havalimanı istasyonları arasındaki seferlerin yapılamadığı ifade edildi. Aksaray-Yenikapı istasyonları arasında ücretsiz ring seferi yapılan İETT otobüslerinin kullanılabileceği kaydedildi. Ücretsiz ring seferlerinden dolayı Aksaray ile Yenikapı metro istasyonlarında yoğunluk meydana geldi.

"Anonslar yetersiz, bize bilgi verilmedi"

Otobüslere binmek için Aksaray'da bekleyen vatandaşlar, geciken seferler nedeniyle isyan etti. Bazı vatandaşlar işe geç kaldıklarını söyleyerek tepki gösterdi. Bekleyen yolculardan biri olan Serra Top, "Anonslar yetersiz, bize bilgi verilmedi. Hastaneye yetişmek zorundayım. Yenikapı'ya aktarma yapacağım ama bilgi verilmiyor. Anonslar yetersiz." dedi. 

Yorumlar (0)