İstanbul'da kira faciası

İstanbul Kağıthane’de bir kiracı, evden çıkmasını talep ettiği için tartışmaya girdiği ev sahibini silahla göğsünden vurdu. Ağır şekilde yaralanan adam hastanede can verdi.

YAŞAM 14.06.2022, 01:26 14.06.2022, 11:54
İstanbul'da kira faciası

Söz konusu olay, saat 19.30 sularında Kağıthane Harmantepe Mahallesi üzerinde yaşandı. 

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, kiracı Hamza Ç. ile ev sahibi 55 yaşındaki Şenel Tombul arasında bir süredir kira ücreti sebebiyle tartışma yaşanıyordu. Kira hususunda anlaşma sağlayamayan ikilinin arasında devam eden tartışma, Hamza Ç.'nin evden çıkmayacağını dile getirmesi üzerine kavgaya dönüştü. 

Kurtarılamadı

İkilinin karşılıklı olarak birbirlerine hakaret ve küfür etmesi neticesinde silahını çeken kiracı, ev sahibinin göğsüne iki el ateş etti. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık personelleri tarafından sağlık merkezine kaldırılan Tombul, burada gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi.

Gözaltına alındı

Hamza Ç., emniyet güçleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı. İfadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülen şahsın, Şenel Tombul'un ev sahibi olduğunu, tartışma yaşadıklarını ve Tombul'u vurduğunu ifade ettiği belirtildi.

Olaya ilişkin inceleme devam ediyor. 

Yorumlar (0)