İşkenceci baba ve mağdur kızına dava açıldı!

İstanbul'da 19 yaşındaki öz kızına işkence yaptığı için tutuklanan Muzaffer A. ile mağdur kızı Tuğba A.'ya dava açıldı.

YAŞAM 15.10.2019, 17:40
İşkenceci baba ve mağdur kızına dava açıldı!

İstanbul Taksim'de 19 yaşındaki kızı Tuğba A'ya işkence yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Muzaffer A. hakkında "altsoya kasten yaralama suçu"ndan 1,5 yıldan 4,5 yıla hapis istemi ile iddianame hazırlandı.

İşkence mağduru kızı Tuğba A'ya ise "üstsoya karşı kasten yaralama suçu"ndan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Söz konusu iddianamede, baba ve kızın doktor raporları da yer aldı. Dosyada her iki tarafın da birbirlerini yaraladıkları ifade edildi.

Ne olmuştu?

Taksim Tarlabaşı’nda 19 yaşındaki kızı Tuğba A.’ya şiddet uyguladığına dair görüntüleri ortaya çıkan baba Muzaffer A., geçen hafta polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Tuğba A.'nın emniyette verdiği ifadesinde,"astım hastası olduğunu ve evin camını açtığını, bunun üzerine babasının camı kapatmasını istediğini, kapatmayınca tartıştıklarını ve babasının bir tokat attığını" söylediği ortaya çıkmıştı. Ayrıca, "tokat üzerine annesinin idrar torbasının üstüne düştüğünü, idrar torbasının patladığını, babasının kirli yerin üstüne basıp sinirlendiğini ve tekrar tokat attığını" söylediği de öğrenilmişti. 

Baba Muzaffer A’nın da, "Ben sadece bir tokat attım." şeklinde ifade verdiği ortaya çıkmıştı. 

Yorumlar (0)