İran'a tüm seferler durduruldu!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Türkiye-İran arasında karşılıklı olarak işleyen Trans Asya Ekspresi ve Van Tahran yolcu treni ile yük tren seferlerinin 23 Şubat günü saat 17.00 itibariyle geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

YAŞAM 24.02.2020, 11:20
İran'a tüm seferler durduruldu!

İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgının hızla yayılması nedeniyle yoğun tedbirler alınmaya başlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Türkiye-İran arasında işleyen yük ve yolcu tren seferlerinin 23 Şubat günü saat 17.00 itibarıyla geçici olarak durdurulduğunu bildirdi. 

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve komşu İran'da şimdiye kadar 12 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD) hamle geldi. 

Türkiye-İran arasında karşılıklı olarak işleyen Trans Asya Ekspresi, Van Tahran yolcu treni ile yük tren seferleri, 23 Şubat günü saat 17.00 itibarıyla geçici olarak durduruldu.

Türkiye ile komşu İran arasındaki demiryolu ile yolcu bağlantısının, haftada bir gün çalışan Van-Tahran-Van (Van-Tahran treni) ve Ankara-Tahran-Ankara (Trans Asya treni) ile gerçekleştirildiği biliniyor. 

Yorumlar (0)