İETT otobüsü durak alanına girdi

İstanbul Bahçelievler'de İETT otobüsünün, durağın önündeki minibüse çarpması neticesinde bir kişi can verdi, beş kişi yaralandı.

YAŞAM 02.02.2023, 19:59 03.02.2023, 12:10
İETT otobüsü durak alanına girdi

Edinilen bilgiler doğrultusunda, D-100 yan yol üzerinde İETT otobüsü, kontrolden çıkarak, AVM yakınındaki bir otobüs durağının önündeki minibüse çarptı.

İhbarda bulunulması üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. 



İETT'den açıklama

İETT'nin (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü) resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, bahse konu noktada bir özel halk otobüsünün kontrolden çıktığı ve durak alanına giriş yaptığı kaydedildi.

Söz konusu açıklamada, "İlk tespitlere göre maalesef ki bir yurttaşımız yaşamını yitirmiş, beş yurttaşımız yaralanmıştır. Olaya ilişkin idari ve teknik incelemeler devam etmekte olup, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü de bölgeye intikal etmektedir." ifadelerine yer verildi. 

Otobüs içindeki kamera görüntülerinin temin edilmesi ve olay yerinde gerçekleştirilecek detaylı tespitlerin ardından kamuoyuna ayrıca bilgi sunulacağı kaydedilen açıklamada, meydana gelen kazadan dolayı derin üzüntü duyulduğu belirtildi.

Yorumlar (0)