Hırsızın feci sonu

Gaziantep’e bağlı Nizip ilçesinde çıktığı elektrik direğinde bulunan kabloları kesmeye çalışan bir şahıs, akıma kapılarak feci şekilde can verdi. Şahsın cansız bedeni olaydan günler sonra bölgede ilaçlama yapan personeller tarafından bulundu.

YAŞAM 11.05.2022, 19:05 12.05.2022, 15:51
Hırsızın feci sonu

İlçeye bağlı Hazımoğlu Mahallesi üzerindeki fıstık bahçesini ilaçlayan personeller, elektrik direğinin altında bir şahsın hareket etmeden yattığını gördü. Şahsa doğru ilerleyen ilaçlama personelleri, durumu derhal güvenlik güçlerine ihbar etti. Bölgeye yönlendirilen sağlık personelleri tarafından yapılan incelemelerde şahsın günler evvel can verdiği tespit edildi. Olay mahallinde incelemelerde bulunan güvenlik güçleri tarafından cansız bedenin yakınlarında kabloları kesmek amacıyla kullanıldığı düşünülen bir pense de bulundu.

"Yoğun koku üzerine fark ettik"

Cansız bedeni yoğun koku üzerine fark ettiklerini aktaran Müslüm Özdemir adlı ilaçlama personeli, ’’Fıstıkları ilaçlamak amacıyla bölgeye gelmiştik. Direğin hemen altında birinin yattığına şahit olduk. Şahsa hiç dokunmadan yetkililere haber verdik. Hemen gelip inceleme yaptılar. Herhalde elektrik çarpması neticesinde can vermiş.’’ şeklinde konuştu.

Günler evvel ölmüş

Sağlık personellerinin gerçekleştirdiği incelemede söz konusu şahsın yaklaşık olarak dört gün evvel yaşamını yitirdiği tespit edilirken, olay yeri inceleme personelleri ise cansız bedenin kimliğini belirledi. 25 yaşında olduğu tespit edilen İ.K. adlı şahsın daha evvel de hırsızlık suçundan sabıka kaydının olduğu belirtildi.

İ.K.'nın cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Yorumlar (0)