Hiç tanımadığı babasıyla aynı yerde çalışmış! Yıllar sonra gelen duygusal kavuşma

Türkiye, Umut Çelik’in film gibi hayatını konuşuyor. Doğduğundan beri hiç görmediği biyolojik anne-babasını bulmak için FOX TV’de yayınlanan “Fulya ile Umudun Olsun” programına katılan Çelik, yıllar sonra ailesine kavuştu. Çelik’in biyolojik babası Mehmet Bilenler ve kardeşi Mehmet Can Bilenler ile 3 ay boyunca aynı iş yerinde çalıştığının ortaya çıkması ise izleyicileri şaşkına çevirdi.

YAŞAM 08.04.2022, 13:36 09.04.2022, 12:46
Hiç tanımadığı babasıyla aynı yerde çalışmış! Yıllar sonra gelen duygusal kavuşma

Doğduğundan beri biyolojik anne-babasından haber almayan ve onları tanımayan Umut Çelik, evlatlık olarak verildiği ailede çok zor günler geçirdi. Kendisini büyüten Remziye Çelik’in hayatını kaybetmesi sonrası üvey babası tarafından benimsenmediğini belirten Çelik, “Kendisi yeniden evlendi. Evlendiği kişi de beni istemedi. Üvey babam bana ‘besleme’ diye hitap ediyordu. En sonunda beni istemediğini söyledi ve evden gönderdi” diyerek yaşadığı zorlu süreci anlattı. 

“Bebeğim doğduktan sonra bana ‘öldü’ dediler”

Biyolojik anne-babasına kavuşmak istediğini dile getiren 19 yaşındaki Umut Çelik, bu amaçla programa çıktığını ve kendisine yardım edilmesini talep etti.  19 yıllık hasret sonunda ailesine yeniden kavuşan Çelik, duygusal anlar yaşarken, izleyiciler ise gözyaşlarını tutamadı. Umut’un doğumundan sonra yaşananları anlatan Anne Türkan Bilenler, “Bebeğim doğduktan sonra bana ‘öldü’ dediler. Çok üzüldük, çok zor günler geçirdik. Bugünleri görmek nasip oldu, çok mutluyuz emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Baba Mehmet Bilenler ise yaptığı konuşmada bebeğinin öldüğüne hiçbir zaman inanmadığını belirterek, “Yıllar sonra birbirimize kavuştuk. Bu mutluluğun tarifi yok” ifadelerini kullandı. 

3 boyunca hem babasıyla hem kardeşiyle mesai arkadaşlığı yapmış

Yaşanan duygusal kavuşmada en dikkat çekici nokta ise Umut Çelik’in babası ve kardeşi ile aynı yerde çalışmış olmasıydı. Umut Çelik, babası Mehmet Bilenler ve kardeşi Mehmet Can Bilenler ile yaklaşık 3 boyunca bir mobilyacıda beraber çalıştıklarını açıkladı. Umut’un bu sözleri, stüdyoda büyük bir şaşkınlık yarattı. 

Yorumlar (0)