Trafiğe yeni çıkan eşi için aracına yazdığı yazı görenleri gülümsetti

Artvin’de araç kullanırken kornaya basıldığında heyecanlanan eşi için aracın arkasına yazmış olduğu yazı görenleri gülümsetti.

YAŞAM 08.04.2022, 13:40 09.04.2022, 12:46
Trafiğe yeni çıkan eşi için aracına yazdığı yazı görenleri gülümsetti

Artvin Hopa’da yaşamını sürdüren Yaşar Şimşek, sürücü adayı eşi olan Gülay Şimşek’in trafikte heyecanlanıp zorlandığını gördüğünde ilginç bir çözüm keşfetti. Önce eşinin kırmızı ışıkta, arkadaki araçların kornaya basmasıyla heyecanlandığını gören Şimşek, ardından otomobillerin arka camına gülümseten bir yazı yazdırdı.

"Heyecanlanıyorum, kornaya basmayın"

Şimşek, büyükçe aracın arkasına, “Acemiyim, bayanım. Heyecanlanıyorum, kornaya basmayın. Direksiyon da kara zaten. Lütfen öğrenene dek idare ediniz.” dedi. Yazıyı görenler ise önce güldü, ardından anlayış gösterdi.

Eşinin beraber olmadığı zamanlarda araç kullanırken aklının kendisinde kaldığını söyleyen Yaşar Şimşek, “Eşim yeni araç kullanmayı öğreniyor. Ancak trafikte insanlar gerçekten çok anlayışsız. Bizler de böyle bir yöntem uyguladık. Oldukça etkili durumda. İnsanlar yazıyı okuduğunda kornaya daha basmıyor ve anlayışlı da davranıyor. Herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)