Güvenlik görevlisi, okul müdürünü vurdu!

Başkent Ankara'da güvenlik görevlisi, tartıştığı okul müdürünü silahla vurup intihar girişiminde bulundu.

YAŞAM 17.02.2020, 10:44 17.02.2020, 14:48

Başkent Ankara'da bir lisenin güvenlik görevlisi, tartıştığı okul müdürünü silahla vurduktan sonra intihar etmek istedi.

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz bilinmeyen bir sebeple okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

Güvenlik görevlisi M.E, kavgaya dönen olayda, yanında bulunan silahla okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler'i vurdu.

Durumun 155 Polis ihbar hattına bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik görevlisinden silahını bırakarak teslim olmasını istedi.

Polis ekiplerinin "teslim ol" uyarılarını duyan güvenlik görevlisi M.E, okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler'i vurduğu silahla intihar etme girişiminde bulundu.

Ağır yaralanan güvenlik görevlisi M.E. ile okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi Müdürü Şerafettin Ali Gürüler'in hayati tehlikeyi atlattığı ancak okulun güvenlik görevlisi M.E'nin durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Polis ekipleri çevrede inceleme yaparken, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Diğer taraftan silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve intihar girişiminin yaşandığı sırada öğrencilerin içeride olmadığı bildirildi.

Yorumlar (0)