"Gürültü" kavgası kanlı bitti: Ölü ve yaralı var

Pamukkale’de 2 kişi arasında motosikletin çıkarttığı gürültü sebebiyle çıkan kavganın büyüdüğü olayda 1 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı.

YAŞAM 25.03.2024, 23:30 26.03.2024, 15:47 Şeyda Gül
"Gürültü" kavgası kanlı bitti: Ölü ve yaralı var

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2091 Sokak'ta yaşayan 67 yaşındaki İbrahim Kızılkaya ile 12 yaşındaki S.E. arasında tartışma çıktı. S.E'nin kullandığı motosikletin çıkarttığı gürültü nedeniyle yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. S.E’nin eve giderek durumu babası H.E'ye anlatmasıyla birlikte ipler daha da gerildi.

Yaşlı adam hayatını kaybetti

Baba H.E. daha sonra yanındaki tabancayla yaşlı adamın bulunduğu eve giderek rastgele ateş etmeye başladı. Ev sahibi Kızılkaya ile evde kiracı olan yabancı uyruklu M.E. silahtan çıkan kurşunların isabet etmesiyle yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralıları Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan 67 yaşındaki Kızılkaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

M.E'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay yerinden kaçan şüpheli H.E. ile oğlu S.E. gözaltına alındı.

Yorumlar (0)